Synonyms : Verbal Ability Questions – Part 10

Directions to Solve:
In the following the questions choose the word which best expresses the meaning of the given word.

91. LYNCH
A. Hang
B. Madden
C. Kill
D. Shoot
Answer:
C. Kill

92. DISTANT
A. Far
B. Removed
C. Reserved
D. Separate
Answer:
A. Far

93. ENTIRE
A. Part
B. Quarter
C. Whole
D. Half
Answer:
C. Whole

94. INTIMIDATE
A. To hint
B. Frighten
C. Bluff
D. Harass
Answer:
B. Frighten

95. PRECARIOUS
A. Cautious
B. Critical
C. Perilous
D. Brittle
Answer:
C. Perilous

96. SCINTILLATING
A. Smouldering
B. Glittering
C. Touching
D. Warming
Answer:
B. Glittering

97. ABJECT
A. Challenge
B. Miserable
C. Deny
D. Disobey
Answer:
B. Miserable

98. MOVING
A. Taking
B. Toying
C. Shifting
D. Turning
Answer:
C. Shifting

99. RESCUE
A. Command
B. Help
C. Defence
D. Safety
Answer:
B. Help

100. ATTEMPT
A. Serve
B. Explore
C. Try
D. Explain
Answer:
C. Try

Sign-up for our email newsletter and get free job alerts, current affairs and GK updates regularly.
Subscribe Here (or)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 3 = four

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com
  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter