Synonyms : Verbal Ability Questions – Part 3

Directions to Solve:
In the following the questions choose the word which best expresses the meaning of the given word.

21. FAKE
A. Original
B. Imitation
C. Trustworthy
D. Loyal
Answer:
B. Imitation

22. EXTRICATE
A. Pull
B. Free
C. Tie
D. Complicate
Answer:
B. Free

23. NEUTRAL
A. Unbiased
B. Non-aligned
C. Undecided
D. Indifferent
Answer:
A. Unbiased

24. BROWSE
A. Heal
B. Deceive
C. Examine
D. Strike
Answer:
C. Examine

25. INFREQUENT
A. Never
B. Usual
C. Rare
D. Sometimes
Answer:
C. Rare

26. DESTITUTION
A. Humility
B. Moderation
C. Poverty
D. Beggary
Answer:
C. Poverty

27. WRETCHED
A. Poor
B. Foolish
C. Insane
D. Strained
Answer:
A. Poor

28. PONDER
A. Think
B. Evaluate
C. Anticipate
D. Increase
Answer:
A. Think

29. CONNOISSEUR
A. Ignorant
B. Lover of art
C. Interpreter
D. Delinquent
Answer:
B. Lover of art

30. SYNOPSIS
A. Index
B. Mixture
C. Summary
D. Puzzles
Answer:
C. Summary

 

Sign-up for our email newsletter and get free job alerts, current affairs and GK updates regularly.
Subscribe Here (or)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 − two =

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com
  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter