Synonyms : Verbal Ability Questions – Part 4

Directions to Solve:
In the following the questions choose the word which best expresses the meaning of the given word.

31. TURN UP
A. Land up
B. Show up
C. Crop up
D. Come up
Answer:
B. Show up

32. REFECTORY
A. Restaurant
B. Parlour
C. Living Room
D. Dining Room
Answer:
D. Dining Room

33. UNCOUTH
A. Ungraceful
B. Rough
C. Slovenly
D. Dirty
Answer:
B. Rough

34. DISTINCTION
A. Diffusion
B. Disagreement
C. Different
D. Degree
Answer:
C. Different

35. VIGOUR
A. Strength
B. Boldness
C. Warmth
D. Enthusism
Answer:
A. Strength

36. GARNISH
A. Paint
B. Garner
C. Adorn
D. Abuse
Answer:
C. Adorn

37. WARY
A. Sad
B. vigilant
C. Distorted
D. Tired
Answer:
B. vigilant

38. RABBLE
A. Mob
B. Noise
C. Roar
D. Rubbish
Answer:
A. Mob

39. DILIGENT
A. Progressive
B. Brilliant
C. Inventive
D. Hard-working
Answer:
D. Hard-working

40. PIOUS
A. Pure
B. Pretentious
C. Clean
D. Devout
Answer:
D. Devout

Sign-up for our email newsletter and get free job alerts, current affairs and GK updates regularly.
Subscribe Here (or)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


one × = 9

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com
  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter