HR Interview Questions & Answers – 2

51. What would you do if you were working under a bad boss?
Interviewers want to know how well a candidate can cope up with people with different beliefs and ideologies and hence it can get a little tricky to Answer this. While Answering this, you ensure that you are avoiding emphasis on the negative aspects of the situation.
Sample Answer:

Firstly, before jumping to the conclusion that my boss is bad, I will try my best to understand his personality and get to know what their problem is. If I find my boss to be aggressive, then I will make note of the things that would make him angry and will work on avoiding that. I will also try asking my colleagues how they have worked on dealing with him. If things get worse, I will contact HR to get a solution regarding this.

52. What do you think is an ideal work environment?
The main intention of this question is to understand if you will fit into the work environment that the company has already. Employers want to ensure that the employees are more productive and happy doing their work and retain them in the long run and hence they ask this kind of question to understand if the employees can fit into their culture.
Some tips to prepare for this question would be:
• Thoroughly research the company you are interviewing for and have a brief idea of the work culture, the hierarchy of the company, etc.
• Talk about the work culture that would focus on growth.
• Emphasize how a team-oriented workplace would be of interest to you.
• Ensure that whatever you talk about is aligned with the company’s vision.
• Avoid mentioning a workplace that gives a lot of vacations, flexible timings, more bonuses, and fun. We know it is ideal, but it doesn’t work that way.
Sample Answer:

According to me, an ideal work environment is one that revolves around a team where the focus is on learning, working, and growing together to take the team members and the company to new heights. It is where the skills and capabilities of team members are being leveraged to grow. While I was researching your company, I found that you pay more importance to teamwork and that was something which impressed me. I believe that I can work better in an encouraging environment.

53. What does motivation mean to you?
This again is a broad question that can be easily misinterpreted by the candidates. While Answering this question, we have to make sure that we are honest and also our Answer should be associated with the job that we are getting interviewed for. Try giving an example to make things more clear.
Sample Answer:

Learning new things and the feeling of satisfaction that comes while solving a problem drives me to do my best in my job. I love challenges as they push me to do more. I believe that learning should never end and the day we stop learning is the day we get stagnant and this thought always motivates me to learn something new. Looking at the job description, I know that this job will provide me the motivation to keep things going.

54. What is your favorite book?
This question is asked to judge your taste about reading books. The interviewer wants to know what types of book you like. Would you fit for the company culture?
Answer this question according to your sense, your knowledge about the book. Only named the books you have really read. You should choose something from a reputable author that your interviewer has probably heard of.

55. What is your dream company like?
This a tricky question where the interviewer again assesses your rightness for the job. While Answering this, do not spill out your actual dream of working for 6 figure salary in a company with frequent access to vacation and flexible work hours. The interviewer is not interested in these things and will consider these as red flags as they make you seem materialistic.
Some tips to Answer this:
• Be sincere in what you want in an ideal workspace.
• What you say should align with the work culture of the company.
• Avoid exaggeration and point out a specific employer as an example.
Sample Answer:

My dream company is a place that would provide me loads of opportunities to learn and grow and help me harness my abilities to contribute to the overall growth of the company. I value such a company that will recognize and appreciate performance and based on what I have researched about your company, I believe this place can offer me these opportunities.

56. What do you do to ensure that a certain number of tasks is completed effectively?
By asking this question, the interviewer understands how you will perform while multitasking. These days, every employer expects that a candidate should be able to work on multiple projects simultaneously which is where understanding how capable you are to multitask becomes important to them.
Some tips to Answer the question:
• Describe a situation where you worked on multi-tasking and how you were able to meet up the deadlines.
• Do not talk about how much you hate multi-tasking.
• Do not talk vaguely or give generic Answers.
• You can also give examples to back up your claim in STAR format.
Sample Answer:

Whenever I am assigned multiple tasks, the first thing I do is to calm myself down and build up a positive mindset that I can achieve the task. I then begin to organize them based on the priorities and come up with a plan to set deadlines for each of them and begin to work on the task. Whenever I feel like I am blocked or I am facing roadblocks, I let my supervisor know of this and I don’t hesitate to seek help from my colleagues. If I see that I am not able to meet the deadlines, then I will be informing my manager well in advance by detailing whatever I have done. Most of the time, my manager was kind enough to understand the cause of delays and I would receive an extension in the deadline and I ensure that my tasks are completed.

57. What is your greatest fear?
Remember that this is a stress test question.
Don’t simply talk about your weaknesses, your interviewer genuinely wants you to talk about your loopholes!
Try to resist the urge to give him/her more points to reject you. Answer diplomatically.
Sample Answer:

“You might think that since I have never worked in my life, and this is only my first job, my inexperience is my weakness.
But I beg to differ. I am a fast learner and very open minded.
I assure that I do not carry any pre-conceived notions regarding how I feel I should perform my job.”

58. What would you prefer – being liked or being feared?
The Answer should be given diplomatically here because no interviewer would want a candidate who likes to be feared.
Sample Answer:

Honestly, I prefer to be well respected in my organization. Fear does not command respect. I want to be in such a way that my team members will not hesitate to reach out to me for anything.

59. What was the biggest mistake of your life?
At the time of Answering this question, you should choose a story containing not too many mistakes. It should be real.
Talk about the mistake, but it is also important to convince the interviewer that you never make the same mistake again.
For example:

I think the worst mistake I ever made at work was in my first ever job – five years ago now. A more senior member of the team seemed to take an instant dislike to me from the start, and one day she was particularly unpleasant to me in front of several colleagues.
Later on, I was talking to one of those colleagues who was, I thought, attempting to console me. Angry and hurt, I foolishly vented my feelings and told her what I thought of the lady in question. I was naturally shocked to find out that she went on to tell everyone what I had said and this certainly didn’t help my relationship with the team member who was causing me problems.
Rather than let the situation carry on, I chose to have a quiet word with this lady to find out what her problem was with me and to see if we could put it behind us. It turned out it was nothing personal; she just resented the fact that a friend of hers had also been interviewed for my position and had been turned down. Once we had got matters out into the air, her behavior changed, and we got on quite well after that. However, I certainly learned a lot from experience. I learned that careful communication is vital in managing interpersonal relationships and that if I have a problem with someone, it’s always best to talk it over with them rather than with someone else.

60. Explain the difference between group and team?
The difference between group and team are as follows:
There is only one difference between the group and the team. That is unity. Any set of people who stand together without any purpose or goal can be called as Group. Whereas, when more than 2 people work towards a common goal, can be called as a Team. For example: If you assign work to a group, then the work will be divided between the members and each member will work out their part, without any coordination with the other members of the group. On the other hand, if you assign a project to a team, they will collectively take the responsibility and work together with the goal to achieve the desired result. In a team, the members will cooperate and coordinate with each other at all times.

61. Do you have any reference?
This question has just two Answers, YES or NO. If you know anyone from that company, say YES, otherwise NO.

62. Do you have any serious medical issues?
Note: Please make sure that you talk about relevant health conditions, wherever needed while having a discussion during your HR interview questions and Answers round.
A “serious health condition” generally includes pregnancy or any chronic disease such as epilepsy and cancer.
If you do not have any of the above, do not give out too many details about your illness.
For example, if you are suffering from cold flu, say so.
Do not exaggerate the situation as it might create a negative impression wherein your HR will start to anticipate your absence in the near future.
If you do so, you might bid goodbye to goodies such as travel opportunities, promotions, hikes and even ripe leadership positions.
It is permissible for your future employer to question you. Some might ask you to get a complete medical check-up done and submit the report during joining.
While giving out the Answer, be brief and summarize the health condition in a few short sentences.
Sample Answer:

“I am partially color blind. Sometimes I face difficulty in distinguishing between colors.
For example, I cannot see shades or tones of the same color.
But for your information, no adjustments would be required on your part to accommodate this minor disability.
As you can see from my resume, it does not have any impact on my ability to get the job done.”

63. What will you do if you don’t get this position?
Sample Answer:

I have high hopes that I will be selected. In case if I will not select, I will continue to look for another job in the same field that will fit my schedule and goals.

64. Assuming we hire you, how long would you be with us?
The recruiter wants to check for how long you will be staying in the current company. Do not be honest and share your plans of switching to a dream company or your plans of higher studies.
Sample Answer:

I am planning to be in this company for a very long time as long as I am being valued and respected for my work and as long as the management sees me as an asset.

65. If you were reborn as an animal, what animal would you want to be?
This might seem to be an odd question to Answer to. Rest assured, the interviewer does not want to joke with you. Instead, they ask this question to get what kind of personality you are, what your thought process is, and how creative you are by describing yourself as an animal.
Some tips to Answer this question would be:
• While Answering, make sure your justification is aligned with the job role you are choosing.
• Do not choose animals with poor traits.
• Do not choose animals with the traits that are opposing the ones required for the job role.
• Following are some traits of animals. Make sure your skills match those traits:
o Lion: Always ready to fight, never backs from challenges, strong and rightly known as the king of the jungle.
o Dog: Known for loyalty and friendliness.
o Elephant: Hardworking animal capable of performing hardcore work.
o Cows: Known for love and loyalty.
o Dolphin: Known for selflessness and helpfulness.
o Butterfly: Has the ability to transform from one stage to another and always waiting to fly beautifully.
o Ant: Known for being a hard worker and for the ability to carry weights twice their weight.
o Owl: Wise creatures known for seeing bigger pictures.
o Dove: Known for peace and non-violence.
o Chameleon: Jells well in all environments. Also considered to be sneaky. – This animal can be avoided.
o Snake: Known for being tricky – This animal should be avoided.
o Tortoise: Known for being lethargic and sluggish. – This animal should be avoided.
Sample Answer:

I would like to be reborn as a lion. A lion is known for its love for challenges and its pride. It goes for what it wants and it can thrive in a battle (or challenge) which is why I want to be a lion.

66. Did you ever have a conflict with your current/previous boss or professor?
Sample Answer:

“Recently I had a disagreement with one of my professors about a question that was out of syllabus in one of the semester exams.
It was not a major one, but yes I will label it a ‘conflict’.
Most of my friends and peers did not attempt this question due to ambiguity.
When I brought the cause into my professor’s notice in private, he remained cold and unconcerned.
So, I and my batchmates had a discussion following which, we went to him together.
At that point, our professor agreed that the question was ambiguous, but he refused to give us grace marks for the same.
I felt disappointed because he did not appreciate the fact that I brought the situation earlier, into his notice in private.
Besides, he did not suggest an alternative paper or project work, with which students could make up for the lost marks.”

67. Will you lie for the company under any circumstances?
To be honest, this question is not commonly asked anymore. However, just be prepared for this question. It is a tricky one to Answer as you have the question of integrity and the company benefits in line. The best thing to do here is to be diplomatic.
Sample Answer:

I believe in the principle of honesty. So, my willingness to be a part of the lie would depend on the situation and the outcomes associated with it. If my lie will not jeopardize anyone and brings a positive result for the company and the employees, then I can be a part of it. However, I do not feel good about lying.

68. What do you think is better – being perfect and delivering late or being good and delivering on time?
Back up your opinion with certain examples and Answer what according to you is right.
Here is one possible Answer:
I believe that it is always better to be good and deliver on time. Time is money to the organization. If we are good and on time, then there is always room for improvement and enhancements. But if we deliver it late, then no amount of perfection can make up for the time lost.

69. What do your friends/co-workers say about you?
Sample Answer:

“I recently completed my internship at Tata Steel Ltd., Tata Center, Kolkata.
My project lead told me that in the beginning, I was a little lost, but by the end of the summer internship program, she knew that she could count on me.”

70. Judy’s mother had 4 children. The eldest one was April, the second child was May and the third child was June. What was the name of the fourth child?
This is a very simple question. Yet some people find it confusing when they hear it for the first time or possibly due to the stress of interviews. Think twice before Answering. Never say that you do not know. At least try solving.
The Answer is Judy.

71. How many times in a day does the clock’s hand overlap?
While hearing this question for the first time, it might sound very simple but it could also be complex. Interviewers do not generally look for the correct Answers. They would just want to see how well you are capable of analyzing a problem and what is your thought process to approach a problem.
Some tips to Answer this question:
• Take time to analyze the Answer.
• Note down your thought process while Answering.
• Show that you are actually in the process of solving a problem.
• Do not blurt out Answers without thinking.
• Do not say I don’t know without even trying.
Sample Answer:

We know that we have 24 hours in a day. The hand first overlaps at 12:00, then at 1:05, 2:10, 3.15, 4:20, 5:25, 6:30, 7:35, 8:40, 9:45 and 10:50 two times in a day. There will be no overlap at 11:55 because the hour hand is moving towards 12 while the minute hand is at 11. This sums up the result to 22.

72. You have only two vessels of 3l and 5l volume and you are given an unending supply of water. Can you find out how to get 4l of water just by using these two vessels?
Take time to analyze the question. Do not think silently. Let the interviewer know of your thought process.
The Answer to this question is:
• First, fill the 3l vessel with water.
• Transfer all the water from the 3l vessel into the 5l vessel.
• Refill the 3l vessel again and pour it off into 5l vessel jug till it is full.
• In the 3l vessel, we now have 1-litre of water available.
• Empty the water from the 5l vessel completely.
• Pour the 1-litre water from 3l vessel to 5l vessel.
• Fill the 3l vessel with water and pour this into the 5l vessel. We now have 4l of water in the 5l vessel.

73. What is your current salary?
This question is asked to make sure that the money that you make in your current position falls within the budget that the interviewers want to provide you with.
• Try your best to avoid telling your current salary.
• In the current hiring market, companies do not add anything more than 35%-40% of the current salary.
o Only in some cases where you are found to be the most perfect fit after excelling in all the rounds of the interview, the companies would be willing to offer you more hikes.
o Some companies have a specified range dedicated to a particular position.
• However, the job of the recruiter is to hire a candidate who can do more at less cost. Hence, disclosing your current income might land you in an unfavorable position.
Some tips to Answer this would be:
• Research about the salary provided by the company to that particular job role either by checking on websites like Glassdoor, Indeed or by connecting with people working in that company on Linkedin.
• Avoid stating your current income.
• Ask the interviewer what is the range that he/she is providing for the role.
• Do not lie.
Sample Answer:

I am not allowed to disclose my current salary information as my employer considers it confidential information and I am bound to that agreement. However, if you share the range that you would be provided for this position, I can let you know if my salary is in that range. Or I can also give a salary range that is based on my research of the company and based on my skills.

74. What is your salary expectation? (or) What to expect?
You have to Answer this question carefully as you do not want to get underpaid for the job role at the end of the day.
Some tips to Answer this question:
• Research about the salary range the company is providing for the position.
• Try to get a range from the interviewer and see if you are okay with it. If the interviewer still insists on you providing a number first then give a range that you are looking for.
• You should be ready for negotiation, hence consider a range where you are okay with even if salary gets negotiated.
• Do not simply blurt out a range. Explain why you deserve it.
Sample Answer:

I have been in the software development industry for around 6 years. I have worked on developing and launching so many projects and have come a long way from being a fresher. I have also demonstrated leadership capabilities which I think will also be an added asset for you along with my technical prowess. Considering all this and also based on my research, I think if my compensation falls in the range of ?15,00,000- ?20,00,000 then it won’t be a bad idea.

75. How much do you think you should be paid by looking at your qualifications?
By asking this question, the interviewer checks if the candidates are aware of their self-worth and indirectly want to know what money you are expecting. Do not be humble and modest while Answering this question. You should sell yourself and prove that you are aware of what you are worth.
Some tips to Answer this question:
• Research about what is the current market trend for the skills and capabilities that you possess.
• Let the interviewer know that you have great skills by really selling yourself.
• Do not undermine or downplay your skills just to please the recruiter.
• Do not say a specific amount right away. Back it up with why you think you are worthy of that money.
Sample Answer:

I have been in the software development industry for around 6 years. I have worked on developing and launching so many projects and have come a long way from being a fresher. I have also demonstrated leadership capabilities which I think will also be an added asset for you along with my technical prowess. Considering all this and also based on my research, I think if my compensation falls in the range of ?15,00,000- ?20,00,000 then it won’t be a bad idea.
We have seen what are the most commonly asked HR interview questions, why they are being asked, some tips to Answer each question, and also possible sample Answers to them. The list is quite comprehensive. Sometimes, an HR might also ask role-specific questions to know how well you have understood the job role. The questions asked during this round might seem to be a general casual discussion, but you have to be well prepared to Answer this as the HR round is the most important round and the only step away from your dream job. The below image is the summary of all the tips that you can utilize to ace this interview.

76. What is your philosophy towards work?
I have only one philosophy when it comes to work: every piece of work, regardless of size, has to be done on time and in the right manner.

77. Are you a team player?
Yes, definitely. While I will deny the fact that I can work independently with minimal supervision, I’m also one companion every leader would ever want to be in his team. Whatever task is assigned to me, I make sure it meets and exceeds what is expected of me. I also make it a point to reach out to teammates whenever needed.

78. Are you a risk-taker?
This one’s pretty tricky, as the Answer here depends on your profession and field.
Ask yourself – is risk-taking a valuable skill for the job?
If you’re a pilot, for example, the Answer should be a strict “No!”
If, on the other hand, you’re a day trader, then risk is an essential part of your job.
So, depending on how valuable risk is for your job, Answer accordingly.
You could also give a more strategic Answer. Let’s say, for example, you work in investment banking. You need to be a risk taker to an extent, but being too risk-friendly might make the entire company go bankrupt.
The strategy in such a case would be to show that you’re all about calculated risk. You’re willing to take chances, but only when the odds are in your favor.
As with most interview questions, you should give examples of situations where you had to take risks, and what the end-results were.
Sample Answer:

“Yes, I’m a risk-taker. I believe that to achieve real results, you always need to be willing to take a certain level of risk.

79. What role do you tend to play in a team?
I tend to be versatile when it comes to being a team player. I can act as a leader, an assistant, a communicator, a secretary, whatever role that will ensure the success of the team. That’s because understanding the different roles will allow each player to take on the role of others, in times of need.

80. What have you learned from mistakes on the job?
I learned that without proper coordination, even the simplest task could cause problems in a project. I had this problem during my first job. From that time on, I made sure every I think follows every detail and coordination.

81. How quickly do you adapt to new technology?
Today, whether you’re applying for a software engineering job, or as a cashier in a supermarket, you’re going to need to use technology at least on some level.
It’s very common for a company to adopt new tech – new point of service system, self check-out kiosks, customer management software, and whatever else.
So, you should be able to pick up new tech ASAP. Any new change shouldn’t completely disrupt your work.
So, when Answering this question, you should talk about how tech-savvy you are.
Sample Answer:

“I’m pretty tech-savvy. I’ve worked with a lot of different Point of Service systems so far, and have zero difficulties learning how to use new ones.”
As a given, I own a PC, have used Office 365, and all the usual stuff.”

82. Do you have any interests outside of work?
If the interviewer asks you this question, take it as a good sign!
It means that they liked your professional background, and now they’re just trying to get to know you and see if you’re a good fit for the company culture.
It’s pretty hard to go wrong here, unless you’re going to Answer something like:
“I have literally no hobbies.”
or…
“All I do is play video games all day.”
Just talk about your hobbies and interests, and you’re all set!
Bonus points if you can mention something that’s also relevant to your job (creative writing if you’re applying for a copywriting job, for example).
Sample Answer:

“I’m a big fan of creative writing. I have my own personal short-story blog, and contribute actively to several online writing communities (such as Writing Prompts on Reddit).
Oh, and I’m also a huge fan of the New York Giants.”

83. How Do You Prioritize Your Work?
Your interviewers want to know that you can manage your time, exercise judgement, communicate, and shift gears when needed. Start by talking about whatever system you’ve found works for you to plan your day or week, whether it’s a to-do list app you swear by or a color-coded spreadsheet. This is one where you’ll definitely want to lean on a real-life example. So go on to describe how you’ve reacted to a last-minute request or another unexpected shift in priorities in the past, incorporating how you evaluated and decided what to do and how you communicated with your manager and/or teammates about it.

84. What Are You Passionate About?
You’re not a robot programmed to do your work and then power down. You’re a human, and if someone asks you this question in an interview, it’s probably because they want to get to know you better. The Answer can align directly with the type of work you’d be doing in that role—like if, for example, you’re applying to be a graphic designer and spend all of your free time creating illustrations and data visualizations to post on Instagram.
But don’t be afraid to talk about a hobby that’s different from your day-to-day work. Bonus points if you can “take it one step further and connect how your passion would make you an excellent candidate for the role you are applying for,” says Muse career coach Al Dea. Like if you’re a software developer who loves to bake, you might talk about how the ability to be both creative and precise informs your approach to code.

85. What Are Your Pet Peeves?
Here’s another one that feels like a minefield. But it’ll be easier to navigate if you know why an interviewer is asking it. Most likely, they want to make sure you’ll thrive at their company—and get a glimpse of how you deal with conflict. So be certain you pick something that doesn’t contradict the culture and environment at this organization while still being honest. Then explain why and what you’ve done to address it in the past, doing your best to stay calm and composed. Since there’s no need to dwell on something that annoys you, you can keep this response short and sweet.

86. Where Do You See Yourself in Five Years?
If asked this question, be honest and specific about your future goals, but consider this: A hiring manager wants to know
a) if you’ve set realistic expectations for your career,
b) if you have ambition (a.k.a., this interview isn’t the first time you’re considering the question), and
c) if the position aligns with your goals and growth. Your best bet is to think realistically about where this position could take you and Answer along those lines. And if the position isn’t necessarily a one-way ticket to your aspirations? It’s OK to say that you’re not quite sure what the future holds, but that you see this experience playing an important role in helping you make that decision.

87. Describe your management style.
Basically, my management style comes with promptness and flexibility. To make sure goals are achieved, I religiously study and make plans down to the smallest detail. While I do implement a strict sense of being time bounded, I also add reasonable allowances and make room for contingencies.

88. How would you know you were successful on this job?
Being successful means goals that are set are being met. Being successful also means standards are not only reached but also exceeded wherever possible.

89. Are you willing to make sacrifices for this company?
I would be willing to do that to the best of my ability. I can manage personal matters on my own without causing conflicts when management needs me most. However, I will not comprise on my values.

90. What Makes You Unique?
“They genuinely want to know the Answer,”. Give them a reason to pick you over other similar candidates. The key is to keep your Answer relevant to the role you’re applying to. So the fact that you can run a six-minute mile or crush a trivia challenge might not help you get the job (but hey, it depends on the job!). Use this opportunity to tell them something that would give you an edge over your competition for this position. To figure out what that is, you can ask some former colleagues, think back to patterns you’ve seen in feedback you get, or try to distill why people tend to turn to you. Focus on one or two things and don’t forget to back up whatever you say with evidence.

91. What Should I Know That’s Not on Your Resume?
It’s a good sign if a recruiter or hiring manager is interested in more than just what’s on your resume. It probably means they looked at your resume, think you might be a good fit for the role, and want to know more about you. To make this wide-open question a little more manageable, try talking about a positive trait, a story or detail that reveals a little more about you and your experience, or a mission or goal that makes you excited about this role or company.

92. What Would Your First 30, 60, or 90 Days Look Like in This Role?
Your potential future boss (or whoever else has asked you this question) wants to know that you’ve done your research, given some thought to how you’d get started, and would be able to take initiative if hired. So think about what information and aspects of the company and team you’d need to familiarize yourself with and which colleagues you’d want to sit down and talk to. You can also suggest one possible starter project to show you’d be ready to hit the ground running and contribute early on. This won’t necessarily be the thing you do first if you do get the job, but a good Answer shows that you’re thoughtful and that you care.

93. What are the qualities do you look for in a boss?
I look at my boss as a person who can easily relate with me, can make firm decisions, and is transparent. A boss with a sense of humor would also be a delightful idea.

94. Do you know anyone who works in our company?
No. I found your ads in a popular job posting website.

95. How do you propose to compensate for your lack of experience?
I am a quick learner. Every time there is something new thrown at me, I take time to study it at the soonest time.

96. Have you ever worked in a job that you hated?
Not exactly hated. I once had a job that does not exactly match my qualification. Nevertheless, I was glad I took the job because it was an opportunity to learn something new and added to my list of experience.

97. What is the most challenging thing about working with you?
My co-workers often say I’m too serious about my work. However, I have attended some personality enhancing seminars to blend better with colleagues.

98. Describe your work policy ethics.
Always give your best in every job, if not, don’t do it at all.

99. What was your biggest challenge with your previous boss?
My previous boss was very strict when it came to deadlines and output. It was a challenge for me to meet every expectation he made. It was also a good learning experience for me because it only made me better at what I do.

100. Has anything ever irritated you about people you’ve worked with?
I go along fine with co-workers. When I feel the other guy’s, attitude is a negative one; I try my best to approach him and talk things over. I always make it a point to stay positive and transparent with people around me.

 

Sign-up for our email newsletter and get free job alerts, current affairs and GK updates regularly.
Subscribe Here (or)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ eight = 16

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com
  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter